youtube
Facebook
Twitter
Tervetuloa ALPINA Moottorikelkat virallisille kotisivuille

Alpina Sherpa Moottorikelkat

Tämä on Alpina Moottorikelkat Italyn virallinen verkkosivusto. Olemme erikoistuneet tuplatelaisten työkelkkojen, hiihtolatujen hoito ja valmistus laitteiden. Alpina Moottorikelkat valmistaa laajimman ja laadukkaimman valikoiman tupla-telaisia työkelkkoja, kuljetus- ja laduntekolaitteita. Alpina Mootorikelkat ykköskumppanisi kun joudut suorittamaan kuljetuksia lumessa ja teet hiihtolatuja.


Kotisivumme ovat englanninkieliset koska työkelkkamarkkinat ovat erittäin laajat (Alpina myy kaikkialle maailmassa, Pohjois-Amerikasta Venäjälle, Skandinaviasta Pohjoisnavalle) ja koska englanti on virallinen kieli tällä alalla. Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja. Me haluamme vastata teille nopeasti ja kattavasti, ja ohjata teidät lähimmän Alpina jälleenmyyjän luo.

Sivustomme koostuu useista osista, joista löydätte kattavat tiedot uusista vuoden 2018 työkelkoista ja -laitteista; sekä myös paljon linkkejä ja uutisia jälleenmyyjäverkostostamme ympäri maailmaa. Sivustolta löydätte myös tietoa uusista tuotteista, sekä laajan ja säännöllisesti päivitettävän kuvagallerian.

Nykyinen kotisivumme tarjoaa teille pikalinkit tärkeimpiin kohteisiin verkkosivuillamme, ja se on myös kätevä ja nopea tapa kertoa tuoreimmat uutiset ja tapahtumat koskien Alpina Moottorikelkat Suomessa ja muualla maailmassa.

More info at:              
                  
                                                                Logo Polartec Motor OYAlpina SUPERCLASS Moottorikelkat

työkelkka Alpina Sherpa in Fiss Ladis, Austria

Alpina Snowmobiles ja Polartec Motor Oy lanseeraavat legendaaristen Alpina Snowmobiles tuotteiden uuden maahantuonnin Suomen ja Pohjois-Ruotsin markkinoille Kelkkamessut 2018 yhteydessä Rovaniemellä 4-5.11.2017.


Polartec Motor Oy Alpina Distributor in Finland

Italialainen Alpina Snowmobiles S.r.l. saapuu ensi kertaa Kelekkamessuille yhdessä uuden maahantuojansa Polartec Motor Oy:n kanssa. Alpina Snowmobiles on 20 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut hyötykäyttöön tarkoitettuja tuplatelaisia lumiajoneuvoja sekä niiden monipuolisia lisälaitteita. Messuilla mukana nelitahtinen Sherpa 1,6 L VCT 16 V –lumiajoneuvo sekä henkilökuljetukseen ja hiihtoväylien kunnossapitoon soveltuvia lisälaitteita. Lisätietoja www.polartecmotor.com

Alpina Sherpa 1.6L Ti-VCT 16 V Dubbelbandare työkelkka
hiihtolatujenvalmistuslaitteet F-250
4-tahti työkelkat SHERPA 1.6L Ti-VCT 16-valve
hinattava henkilön/tavarankuljetus reki TRANSALP
Sherpa 1.6L Ti-VCT 16-Valve työkelkka